Tannbleking

Ønsker du å bleke tennene dine?

Hos Dentix Tannhelse tilbys to typer tannbleking. Du kan velge mellom prefabrikerte skinner Opalescence Go, eller individuelt tilpassede skinner. Opalescence tannbleking er kjent for å være en av de mest skånsomme tannblekingsmiddelene. De inneholder PF (kaliumnitrat og fluorid) som bidrar til at emaljen beskyttes og styrkes under blekeprosessen. De er spesielt fremstilt for å forhindre dehydreing av emaljen. Gelen er klebrig og viskøs, og dermed holder gelen seg godt på plass i skinnen, og unngår å skade tannkjøttet. Vi hjelper deg med å finne det riktige alternativet for deg.
Kom innom Dentix Tannhelse på Nesodden – Flaskebekksenteret og snakk med vår tannlege / tannpleier, eller ring oss for en uforpliktende prat. Vi ønsker alltid at det gjennomføres en undersøkelse med røntgenbilder og rens før evt. tannbleking, dette for å forsikre oss om at tennene er friske og lar seg bleke. Da vil det også bli gitt instruksjon og veiledning. Opalescence er innenfor EUs nye blekedirektiv, opalescense har dokumentert virkning. Vi anbefaler kun at bleking gjøres i samråd med tannlege. Gravide og ammende kan ikke bleke.
Nesodden tannbleking - Hjemmebleking Tannlege Flaskebekk
Opalscence GO – 1200 kr

(60-90 min i 5-10 dager)​

Prekontruerte skinner, kan brukes rett fra pakningen. Du trenger ikke å ta avtrykk eller å vente på modellskinner. Finnes i to smaker; melon og mint. Skinnene er konfortable, diskret og gjennomsiktig. Du kan starte behandlingen umiddelbart etter at du har vært hos oss til undersøkelse og veiledning. Du vil også få med deg instruksjonsmeteriell hjem.

Opalscence – 2990 kr

(4-8 timer i 5-14 dager)

Individuelt tilpassede skinner, som kan brukes år etter år. Du kan bruke produktet i så korte perioder som bare 4 timer om dagen eller natten over. Praktisk, sikker, effektiv og tilpasset for enda bedre komfort. Finnes i tre smaker; nøytral, melon og mint. Du vil få god instruksjon og veiledning samt medsendt intruksjonsmateriell.

Pleie etter Tannbleking:

Nesodden Tannbleking Flaskebekk tannklinikk

Opalescence tannkrem har en god smak og duft, finnes i to typer hvor en er for isende sensitive tenner. Tannkremene inneholder ekstra fluor for å beskytte tennene etter blekeprosessen, den er fri for triklosan, og den har et finkornet slipemiddel som skånsomt fjerner ny overflatemissfarging på tennene.

For yttligere informasjon om opalescens, bleking og instruksjonsvideoer gå inn på: https://www.opalescence.com/no

Tannlege Flaskebekk Tannklinikk Nesodden Dentix
Dentix Tannhelse
- Din lokale tannlege på Nesodden Flaskebekksenteret (2 etg over apoteket)

Kontakt oss:

45000048
post@dentix.no
Kapellveien 84, 1452 Nesoddtangen

Åpningstider:

Man-Tor: 8:00-20:00
Fre: 8:00-16:00
Lør-Søn: (etter avtale)​