Invisalign – Tannregulering på Nesodden

Tannregulering på Nesodden - Invisalign
Mange er ikke fornøyd med tennene sine og ønsker å rette opp feil eller skjevheter. Nå kan du få tannregulering hos oss. Vår tannlege er sertifisert til å utføre tannregulering med Invisalign. Invisalign er et innovativt og nøye utprøvd reguleringssystem med svært tynne nesten «usynlige plastskinner. Invisalign har rettet opp mer enn 4 millioner tannsett verden over.
Invisalign systemet er i hovedsak tiltenkt voksne pasienter, men tenåringer med ferdig frembrutt permanente tenner kan også benytte systemet. Tannreguleringen er beregnet for lette til moderate tannstillingsfeil. Er du nysgjerrig på om invisalign tannregulering er noe som egner seg for deg? Kontakt oss for mer informasjon.

Fordeler med Invisalign

I forhold til tradisjonell tannregulering, så er det mange fordeler med Invisalign. Plastskinnene er svært tynne og nesten usynlig. De er avtakbare, slik at man kan spise uten skinner, samt rengjøre tennene godt. Da unngår man å få økning av karies under behandlingen. Behandlingen er forbundet med lite ubehag. Tannreguleringen kan være rimeligere enn fast tradisjonell regulering. Og det kreves få besøk hos tannlegen. Behandlingen er svært effektiv, hvor man kan være ferdig behandlet innen 3 måneder.
Behandlingstid
Etter første konsultasjon kan du være i gang med skinnene etter 3 uker. Justeringen kan være fullført på bare 3 måneder. Etter et besøk hos oss på Dentix Tannhelse på Nesodden kan du med andre ord ha løst eventuelle utfordringer med tennene ved hjelp av Invisalign på vesentlig kortere tid enn du ville kunne gjort ved hjelp av tradisjonell regulering, og du behøver ikke gå med synlig regulering med streng for å oppnå målet. Behandlingen består av 10 – 20 skinner som byttes ca. hver 14 dag. Du trenger ikke å dra til tannlegen hver gang skinnene skal byttes.

Andre muligheter med Invisalign

Når du har avsluttet behandlingen, så kan den siste avsluttende skinnen også benyttes for å utføre tannbleking dersom det er ønskelig. Dette gjør at du kan spare tid og penger i forbindelse med fremtidige konsultasjoner i forhold til tannbleking. Hvis du er usikker på hvordan Invisalign vil fungere for deg, så vil du også kunne se en animert demonstrasjon av resultatet. Det gis dessverre foreløpig ikke refusjon fra Helfo med Invisalign.
Tannlege Fredrikke Omdal er sertifisert for behandling med Invisalign, og all behandling/konsultasjon gjøres hos Dentix Tannhelse på Nesodden.

Referanser:

Tannregulering på Nesodden
Tannlege Flaskebekk Tannklinikk Nesodden Dentix
Dentix Tannhelse
- Din lokale tannlege på Nesodden Flaskebekksenteret (2 etg over apoteket)

Kontakt oss:

45000048
post@dentix.no
Kapellveien 84, 1452 Nesoddtangen

Åpningstider:

Man-Tor: 8:00-20:00
Fre: 8:00-16:00
Lør-Søn: (etter avtale)​